Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

ING Bank Şırnak Şubesi Hizmete Girdi

 

8.7.2008 09:57:27

ING Bank Şırnak Şubesi Hizmete Girdi. Bir Süreden Beridir Ticaret ve Sanayi Odası Binasının Alt Katında Faaliyet Gösteren Oyak Bank Şırnak Şubesi’nin Tabelaları, “ING Bank” Olarak Değiştirildi.

 

 

          ŞIRNAKHABER - ING Bank Şırnak Şube Müdürü Tuncay Şirin, “Bankanın el değiştirmesiyle birlikte ING Bank tabelalarını asarak hizmet vermeye başladıklarını belirtti. Dünyanın sayılı bankalardan bir tanesi olan ING Bank'ın Türkiye'nin en ücra köşesinde olan Şırnak gibi bir yerde şube açması bizlere ayrı bir mutluluk vermektedir. Banka hizmetini çalışanımızla en iyi şekilde hizmet vereceğiz” dedi.

Bankanın müşterileri ise Şırnak’ta  böyle bir hizmeti sunan tüm girişimcilere teşekkür ettiklerini belirtti.

 

FİNANS DEVİ ING,  TÜRKİYE’NİN ‘GÜCÜNE GÜÇ KATACAK’

ING Bank Genel Müdürlüğünden yapılan  basın açıklamasında şunlar belirtildi. “Bankacılık, sigorta ve varlık yönetimi alanlarında faaliyet gösteren, 50’yi aşkın ülkede 85 milyon müşteriye hizmet sunan, küresel finans piyasasının en güçlü oyuncularından ING Grubu, Türkiye’deki faaliyetlerine ING Bank ismiyle bugün başladı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan ING Bank Türkiye Genel Müdürü Hakan Eminsoy, ING’nin yatırımının, Türkiye’ye ve Türk ekonomisine olan güveninin en belirgin işareti olduğunu kaydetti.

7 Temmuz 2008, İstanbul - Oyak Bank’ı satın alarak Türk bankacılık sektörüne adım atan, küresel finans dünyasının önde gelen oyuncularından ING, Türkiye’deki faaliyetlerine ING Bank ismiyle başladığı 7 Temmuz 2008 tarihinde (bugün) düzenlenen basın toplantısında yeni döneme ve Türkiye’ye ilişkin strateji ve hedeflerini paylaştı.

ING Bank Türkiye Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan ING Bank Türkiye Genel Müdürü Hakan Eminsoy, ING Bank’ın Türkiye’de bankacılığa yeni bir soluk getirmeyi amaçladığını söyledi.

ING Bank’ın Türkiye hedeflerinden söz eden Eminsoy, Oyak Bank’ın sağlam ve güçlü yapısının ING’nin Türkiye’deki büyümesinin temelini oluşturacağını ifade ederek, önümüzdeki 5 yıl içinde ING Bank Türkiye’nin sektördeki pazar payını 2 katına çıkartmayı hedeflediklerini belirtti.

Hakan Eminsoy sözlerini şöyle sürdürdü: “Oyak Bank’tan devraldığımız güce, 2008 tarihli ‘Forbes 2000’ sıralamasına göre dünyanın 9. büyük şirketi olan ING’nin uluslararası vizyonu ve bilgi birikimini de ekleyerek müşterilerimizin, tüm iş ortaklarımızın ‘gücüne güç katan banka’ olmak hedefiyle yola çıkıyoruz’’.

 

TÜRKİYE ULUSLARARASI PİYASALARDAN GELEN ŞOKLARA KARŞI DİRENÇ KAZANACAK

Konuşmasında dünya piyasalarında yaşanan likidite krizine de değinen ING Bank Türkiye Genel Müdürü Hakan Eminsoy, ekonomideki farklı hareketleri ve dalgalanmaları yakından ve dikkatle izlediklerini, Türkiye’nin uzun süredir yakalamış olduğu istikrar ortamında Türk toplumunun daha iyi ve daha güçlü bir gelecek arzusunun ve girişimci potansiyelinin bu sorunların aşılmasında önemli rol oynayacağına inandıklarını belirtti.

ING’nin Türkiye’ye duyduğu güvenin sonucu olarak Türk bankacılık sektörüne girdiğine dikkat çeken Eminsoy, “Böylesi büyük bir uluslararası gücün bankacılık sektörümüze, dolayısı ile ekonomimize aktif bir oyuncu olarak katılımı, sektörümüzü ve ekonomimizi uluslararası dalga ve şoklara karşı daha da güçlendirecektir’’ diye konuştu.

 

DEĞİŞİM 6 AYDA TAMAMLANDI

Eminsoy, 2008–2012 yılları arasındaki hedeflerinin, işletme/bireysel bankacılıkta 4,6 milyar YTL olan kredi hacmini 2012'de 24,5 milyar YTL'ye, kurumsal ve ticari bankacılık hacmini de 6,8 milyar YTL'den yaklaşık 24,5 milyar YTL'ye çıkarmak ve toplamda 49 milyar YTL'lik bir rakama ulaşmak olduğunu belirtti.

Oyak Bank’tan ING Bank’a geçiş döneminde, 6 ay gibi bir zaman zarfında kurumsal anlamda önemli bir değişim ve dönüşüm geçirdiklerini belirten Genel Müdür Hakan Eminsoy, “Bugüne kadar oluşturduğumuz güven ve “doğru, dürüst” bankacılık anlayışımızı uluslararası tecrübemiz ile birleştirmemiz; yeni dönemde müthiş bir dinamizm ve büyüme sağlayacak’’ diye konuştu.

Şube ağındaki büyüme planlarına da değinen Hakan Eminsoy, önümüzdeki 3 yılda 150 yeni şube açacaklarını, 5 yılda şube sayısını 600'e çıkartacaklarını ve 2500 kişiye daha istihdam sağlayacaklarını kaydetti.

ING Bank, farklı ülkelerde çok sayıda müşteriye hizmet sunma deneyimini ve en iyi uygulama örneklerini Türkiye’ye taşımayı ve Türkiye’de kazanacağı farklı deneyimi de uluslararası birikimine katmayı hedefliyor.

 

ING HAKKINDA

Hollanda merkezli ING, bankacılık, sigorta ve varlık yönetimi alanlarında faaliyet göstermekte olan dünya çapında bir finansal hizmetler şirketidir.  ING Grup, dünya genelinde 50’den fazla ülkede 85 milyon kurumsal ve bireysel müşteriye hizmet vermektedir.  Farklı ülkelerden 130 bin çalışanı bulunan ING, yapısında geniş bir yelpazede hizmet veren ve alanlarında önde gelen şirketleri bulundurmakta ve her geçen gün daha fazla sayıda şirket müşterilerine ING markası altında hizmet sunmaktadır.

 

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337955

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber